Studio Tingvoll
WEBDESIGN...
space
Velkommen
space
Web-design
space
Grafisk design
space
Referanser
space
Kontaktinfo
 
Med egne websider, oppnår du det største nedslagsfeltet blant potensielle kunder for den rimeligste kostnaden. Grunnlaget for et bra nettsted er tiltalende webdesign som passer til ditt budskap, enkelt og logisk å bruke samt kort tid å laste ned. Sidene må bygges strategisk opp slik at kundene raskt finner akkurat deg og effektivt blir ledet til informasjon du ønsker å formidle.

Et firma bør ha sin egen unike nettadresse som kjøpes og eies for noen få hundre kroner. Jeg formidler også webhotell hos seriøse aktører fra under 100 kroner pr. mnd. Oppbyggingen av selve nettstedet vil selvfølgelig koste en del - men velger du en gjennomtenkt løsning, så har du allerede tjent penger. Du vil vel ikke bare bli sett, men helst også valgt. Og jeg opererer ikke med standardmaler men designer sidene ut fra hver enkelt kundes spesifikke profil. Drøft derfor ditt ønskede konsept med meg, før du spør om generell pris på en nettside.

Her er noen få eksempler på ulike effekter som kan benyttes:

- Virtual Reality, en form for surround video.
- Gifanimasjoner som brukes mye til annonser.
- Video med QuickTime™. (QT-player lastes gratis ned her.)
- Lyd med RealPlayer™. (Real-player lastes gratis ned her.)

Valg av effekter bør nøye vurderes i forhold til den presentasjonsform som er mest hensiktsmessig for et produkt eller budskap. Unødvendige elementer på en nettside, kan lett bli irriterende og virke mot sin hensikt.
 
Ill. del 1 Ill. del 2Ill. del 3
  Copyright ©
Studio Tingvoll
1998 - 2009
  | Velkommen | Grafisk design | Referanser | Send e-post |