Studio Tingvoll
GRAFISK DESIGN...
space
Velkommen
space
Web-design
space
Grafisk design
space
Referanser
space
Kontaktinfo
 
Til tross for det stadig økende mangfoldet innen elektronisk informasjon, har det trykte budskapet stadig like stor popularitet. Men også den grafiske teknologien utvikler seg, og det i rene formel-1 fart. Et byrå´s oppdatering innen digitaliseringsprosessen, er derfor av aller største betydning - og jeg mener å beherske dett.

Hos meg blir hvert dokument som skal trykkes, nøye tilpasset aktuellt trykkobjekt og trykkmetode i nært samarbeid med det best egnede trykkeriet for å få et optimalt ferdigprodukt. Hele dokumentet lages på min maskin, slik at du selv får kontrollere layout, bilder og tekst. Korrekturer får du enkelt og greit "levert" til deg via e-post. Deretter overvåker jeg selv både repro og trykk. Og skulle du da - mot formodning - finne noe galt i sluttproduktet, så ikke nøl med å legge skylden på meg.

Ubeskjedent nok er jeg flink til å tegne. Jeg tegner illustrasjoner i både strek og farger til ethvert formål. Jeg lager også rene datategninger til mer teknisk bruk, samt manipulerer bilder til ønsket resultat. Noen eksempler:

- Fargeillustrasjon
- Strekillustrasjon
- Dataillustrasjon
- Bildemanipulering

Hva angår priser, må nok disse avtales for hvert enkelt prosjekt, avhengig av arbeidets innhold og omfang. Jeg forutsetter imidlertid et nært samarbeid med kunden under hele prosessen, noe som igjen tilsier at du selv har full oversikt over prosjektet og dermed også hva du betaler for.
 
Ill. del 1 Ill. del 2Ill. del 3Ill. del 4Ill. del 5
  Copyright ©
Studio Tingvoll
1998 - 2009
  | Velkommen | Webdesign | Referanser | Send e-post |